Saturday, June 12, 2010

semester depan semester last

kenapa lah course aku ini 3 tahun setengah..pergi dekat admin (nak minta buang lagi setengah sem lagi boleh)
jeles kot tengok kawan2 aku sudah habis stady..siap nak sambung degree lg..meh aku cerita kehidupan aku kat UNKL MIAT.

sem 1
memang semangat gila awal2 dulu..xsangka dalam hutan ini ada tempat org rosakkan baiki kapal terbang.nampak lah 4 5 ketul kapal terbang dalam hangar itu..per!lagi berkobar nak belajar..kapal hanya hiasan nak mati cepat bawa la..mula la kehidupan ku di sana..orentasi.xmacam bengong stylo pulak..aku rasa xada motif pun ye..memang nak pupuk semangat kerjasama and kenal senior..sekarang (haram).aku dapat bilik atas dengan seorang budak kelantan..sekali dia cakap serupa cakap dengan katil.memang aku xpaham..aku selalu hangout bawa bilik member aku..nak dijadikan cerita roomate aku ini kena rasuk kat bilik itu..(nasib baik ak xada time itu hantu kalau xnaye ko kacau aku)

sem 2
aku dapat hostel lagi..budak baikkan.aku dapat bilik atas LAGI.tapi kali ini dengan budak2 kelas..best lah banyak..bilik xmacam tongkang pecah pulak..so kami pun make over balik..cantik gila kot (cat sahaja pun).kepada badrul..thank for the meggi and milo..cepatkan habis kau punya stok..kerja aku kai and akmal lah itu..haha(still ingat ayat kau bad.mak aku beli untuk aku)dengan tragedi downing lagi..best kot..itu last aku dapat hostel...siot gila..penat kot kami menge Cat bilik itu..

sem 3
mula lah kehidupan aku di rumah sewa..aku akmal bad kai amer jun.pergi kelas naik motor saja..panas itu ok lagi..hujan itu xtahan..kerja elak lopak..ada sekali itu kena jugak BAGERO punya kereta..rumah bujang so makan mesti mewah..haha..meggi paling sedap top menu..aku lah pakar masak nasi and masak air (berminat?)kami beli lauk saja.time itu suka main psp..pergi kelas main..keluar jalan main..tidur pun main(tolong lah caya)aku punya warna hitam.kan hitam itu menawan(jangan cakap aku suka orang kulit hitam dah.sepak laju2 kang)time ini duit elaun baru masuk..so merasa jadi okb(orang kaya baru).

sem 4
hidup sama macam sem 3..tapi rumah ada member baru..fariz..nasib baik dia ada kereta..kami semua sumbat kereta kancil dia..5 org (apa sardin2!!)darurat itu..selase time itu..kesian dekat aku..motor aku dah naik pangkat time itu..dari ex5 jadi LC.VROOOM...(peringatan speed kill).aku make up lah moto itu sampai laju..konon boleh bawa habis meter GILA..syok lah..ubah itu sikit.ubah brake disc..masuk tayar lori skit..sedar2 skyline terus jadi...haha.

sem 5
semester PRATIKAL.aku pratikal dekat mas klia.mula2 kami kena pergi mas subang..sebab nak kena dengar ceramah kat sana dulu.hari first bangun pukul 6.semangat itu..lepak dekat shell sebab ada lagi 2 orang perempuan nak tumpang..kol 6.30 tunggu mereka boleh sampai pukul 7..(30 minit tunggu)dalam hati siot gila minah dua orang ini.depan2 xapa.perempuan memang siap lama..pergi 3 kereta.kereta akmal,fariz and amer..sekali tengah jalan ada kereta makan asap daa..sudah lah lambat kereta boleh masalah problem pulak.radiator kering.nasib baik ada botol air(semua boleh sumbang air.......).lagi 1 problem masalah lagi kita orang x tahu nak pergi sana...haha(package problem)pusing punya pusing sampai jugak..sempat (tengok orang lah)bosan sungguh dengar ceramah dia.sesat cari jalan tadi lagi seronok.sampai berdebu aku dengar.masa balik paling best sebab BALIK LAH.

sem 6
rumah aku da xramai orang macam dulu.yang masih meneruskan perjuangan(X akan melayu hilang di dunia) duduk rumah itu aku kai amer and tambah penduduk seorang lagi meor.aku pergi ke kelas menggunakan motor bertayarkan LORI aku itu..tapi rumah aku dah ada macam2..peti ais..tv besar..xbox360..aircond..PIRU xlupa..so tetap best..lupa nak bubuh...setiap sem pun aku STUDY TAHU.aku lah si malas RAJIN....

 

8 comments:

  1. ko lupe..yg bad bg rosak moto org tu...cibai tul

    ReplyDelete
  2. oke, ak teruje bce cte kao, tp yg rajen tuhh cm pelik je, erk ! hahaha ;p

    ReplyDelete
  3. byk sgt bad rosakkan moto...haha

    ko mmg teruje je pe ak taip...haha..
    rjen 2 la kebenaran

    ReplyDelete
  4. ak buang blek ayt teruje tuhh hahaha, ak tgk cm mls je -_-

    ReplyDelete
  5. ah ko..ske2 je nk buang...haha
    pe yg mlsnye?

    ReplyDelete
  6. ske je, ak yg ckp hahaha
    mlas lahh, asek men gme n un9 je haha, blaja nye 5 mnt je ;p

    ReplyDelete
  7. rjen main game...
    biase la 2...haha

    ReplyDelete
  8. hah klo tuhh mmg ak sokong 100% ekekeke, hantu gme ! ;p

    ReplyDelete