Wednesday, June 2, 2010

o0o kelas lama aku~

start dari kiri atas:-bos,shah,bink,zul,daus,suhaili,arep,aku wan poket.
tengah ustzah,yani,syaza,izati,ziera,han,farah,lina,syamiera,aini,ecah,nana,fadilah,syitah,eza,mulya,baby,ayu
depan fariz,mat zarul,capik,ckgu kesayangan,ika non.ika shah,bela,fieda
klu xbetul bagi tahu aku tau..ini lah member2 sekolah teknik aku..semua friendly gila..kepada ate,sorry pasal buat kau touching..arep kau lah yang paling rapat dengan aku..baby n lina thank because layan lawak aku..eza,akak kesayangan aku..haha..syamiera still suka arep ke?farah and aini korang memang sempoi..letih xkejar aku farah dulu?capik budak hensem..ramai kot syok kat kau..haha...zarul ketua yang suara kuat kau tp ramah gila dengan perempuan..su pelawak kelas..acap yang suka main bola...fadilah yang asik mengadap buku aja..naseb baik kau senyum comel..sejuk hati..haha..for group k.a.dengan aku...korang memang rajin...thank..ika non..xsangka diam kau ada maksud..baik je kau dengan aku..zul,apa aku nak story pasal kau..thank sebab tambah jumlah lelaki dalam kelas..haha..paling best kenangan aku dengan seri..
banyak sangat tapi kau mudah sahaja melepaskan..

16 comments: